Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Oplæg med Eva Christensen -nye muligheder 

Cystisk Fibrose Foreningen inviterer til en temaaften, hvor vi sætter fokus på de positive aspekter af de nye og mere effektive modulator behandlinger, og de muligheder det giver for en øget livskvalitet. 

Den 4. marts kl. 19.30-21.00 vil Eva Christensen, der selv har cystisk fibrose, dele sine erfaringer om at gribe de muligheder, som hun har fået via den nye behandling. Eva vil holde oplæg og lægge op til fællessnak og dialog med udgangspunkt i sine egne erfaringer, som bl.a. handler om at hun i 2022 var en del af Team Rynkeby og cyklede til Paris.

Eva siger blandt andet:

”Den forbedrede behandling og øgede livskvalitet kan hjælpe os med at tackle perioder i vores sygdomsforløb bedre, samtidig med at det fjerner en del af det mentale pres, der også følger med når man er alvorlig syg, som kan være overvældende eller svært at håndtere. Det betyder, at det giver os mulighed for at udvikle os personligt og turde tage flere udfordringer op, starte nye uddannelser og starte til sport. Vores tanker om fremtiden er ikke så lukkede, og følelsesmæssigt får vi med tiden et større overskud med mindre bekymringer. Behandlingen kan hjælpe os med at opdage vores styrker og ressourcer, som vi ikke var klar over, at vi havde.”

 

Hvordan foregår det?

Arrangementet afholdes via Zoom mandag den 4. marts 2024, kl. 19.30-21.00.

Du vil forinden modtage et link til arrangementet.
Husk at have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden.

Aftenens vært er Cystisk Fibrose Foreningens socialrådgiver, Vibeke Larsen.

 

Sådan tilmelder du dig

Du skal bruge dit medlemsnummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på kontor@cff.dk. Du tilmelder dig via nedenstående link

Tilmeld dig her!

Sidste frist for tilmelding er mandag den 29. februar 2024.

Der er et begrænset antal pladser, som går efter ’først til mølle’ princippet. Du vil få besked, om du/I er med på holdet, efter sidste frist for tilmelding.

Det er gratis at deltage, når du er medlem af Cystisk Fibrose Foreningen.

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende.

Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.

Bliv medlem her!

Tid og sted

Dato: 4. marts 2024 kl. 19.30-21.00
Sted: Online

Er du i tvivl?
Kontakt Rådgivningen

Få rådgivning inden for den sociallovgivning der gælder for personer med cystisk fibrose og forældre til børn med sygdommen. Tilbuddet er gratis for medlemmer. Telefontid tirsdage 17-19.

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR