Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Sjældne-Dagen 2024

Vær med til at fejre de sjældne diagnoser og handicap på årets Sjældne-Dag 29. februar 2024. Sjældne-dagen er en international opmærksomhedsdag for sjældne sygdomme og handicap. 

Selvom Cystisk Fibrose er den hyppigste arvelige sygdom herhjemme, hører sygdommen stadig til sjældenhederne. Derfor bakker Cystisk Fibrose Foreningen også op om årets Sjældne-Dag 2024. 

Du kan også deltage i årets Sjældne-Dag.

Del dine oplevelser med en sjælden sygdom og vær med til at skabe kendskab til cystisk fibrose. Du kan også deltage i de mange arrangementer den 29. april 2024. 

Arrangementer i Aarhus og København

I både Aarhus og København er der arrangementer for mennesker med sjældne diagnoser og handicaps for fællesskab, viden og erfaringsudveksling.

Deltag bl.a. den store Sjældne-march fra Christiansborg til Rådhuspladsen i København kl. 15.30-16.45. Dette arrangement behøves ingen tilmelding, så mød op og vis din opbakning. 

Derefter er du meget velkommen i det store Fælles-Arrangement i Industriens Hus på Rådhuspladsen kl. 17.00-18.00. Der er plads til 300 gæster og det er gratis, men kræver tilmelding og billetterne er først til mølle. Sidste frist er 14. februar 2024. 

Læs mere om Sjældne-Dagen 2024 og tilmeld dig arrangementerne på Sjældne Diagnosers hjemmeside. 

 

Tid 

Dato: 29. april 2029

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt en gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

NOGET AF DET VI ARBEJDERFOR FOR ...