Spring navigationen over og gå direkte til indhold

18 år - og hvad så?

Har du cystisk fibrose og er du mellem 15-18 år, så deltag i vores særlige online temaaften for dig og dine forældre med vores socialrådgiver Vibeke Larsen den 26. august 2024 kl. 19-20.30.  

Vibeke Larsen vil på denne særlige temaaften dele sin ekspertise og erfaring overgangen fra barn til myndig. Det er for dig, der er i alderen 15-18 år, og for dine forældre. 

For når du fylder 18 år, er du myndig. Det betyder, at du selv bliver part i din sag hos kommunen, og den støtte, du og din familie tidligere har modtaget, ændrer sig. Det betyder også, at din kommune har en særlig forpligtelse til at sørge for at forberede både dig og dine forældre på overgangen.

Vibeke giver med denne temaaften et indblik i de ændringer, der sker, når man fylder 18 år og bliver myndig.

Hvad betyder det i forhold til hjælp og støtte fra kommunen, hvilke rettigheder har du, og hvordan forbereder du dig på at overtage samarbejdet med kommunen. Hvilken rolle skal dine forældre have fremover i forhold til at hjælpe og støtte dig?

Det er nogle af de spørgsmål, vi sætter fokus på med denne Temaaften, der bliver en kombination af oplæg fra Vibeke og tid til spørgsmål og dialog.

Målgruppen for Temaaftenen er unge mellem 15-18 år og deres forældre. 

 

Hvordan foregår det?

Arrangementet foregår online på Zoom mandag den 26. august 2024, kl. 19-20.30.

Husk at have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden.

 

Sådan tilmelder du dig

Arrangementet er kun for medlemmer af Cystisk Fibrose Foreningen og gratis at deltage i. 

Du skal bruge dit medlemsnummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på kontor@cff.dk.

Du tilmelder dig via nedenstående link

Tilmeld dig her!

Når du har tilmeldt dig arrangementet, får du tilsendt en e-mail med et weblink til arrangementet. Modtager du ikke denne, kan det skyldes, at du ikke har oplyst os din e-mailadresse i forbindelse med dit medlemskab. I så fald kontakt os på kontor@cff.dk 

Sidste frist for tilmelding er den 20. august 2024. Der er et begrænset antal pladser, som går efter ’først til mølle’ princippet. 

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende.

Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.

Bliv medlem her!

Tid og sted

Dato: 26. august 2024 kl. 19-20.30
Sted: Online

Er du i tvivl?
Kontakt Rådgivningen

Få rådgivning inden for den sociallovgivning der gælder for personer med cystisk fibrose og forældre til børn med sygdommen. Tilbuddet er gratis for medlemmer. Telefontid tirsdage 17-19.

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem