Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Foreningens arrangementer

Cystisk Fibrose Foreningen afholder hvert år arrangementer, som patienter og pårørende kan deltage i. Arrangementerne gør ofte en stor forskel for foreningens medlemmer, og de giver gode muligheder for at skabe et netværk med andre familier, som er berørte af sygdommen.

Hvert år afholder Cystisk Fibrose Foreningen arrangementer til fordel for patienter og pårørende. Disse begivenheder er ikke kun en støtte til vores medlemmer, men giver også mulighed for at skabe et netværk og dele erfaringer med andre familier, som også har sygdommen tæt på livet.

Her kan du se foreningens arrangementer:

Familiekursus

Cystisk Fibrose Foreningen arrangerer årligt et familiekursus for familier med et barn med cystisk fibrose i alderen 0-17 år. Kurset har et spændende program for både nyere og garvede familier og et spændende program for børnene.

Online aktiviteter og netværk

Har du cystisk fibrose eller er du nær pårørende? Med vores online aktiviteter er der nem mulighed for samvær med andre i samme situation.

Lokale aktiviteter

Der lægges mange gode frivillige kræfter i at arrangere lokale aktiviteter, som gør en forskel for foreningens medlemmer.

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR