Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Nyheder

Her kan du læse aktuelle nyheder, pressemeddelelser og meget mere fra Cystisk Fibrose Foreningen.

FERIETIDER I CYSTISK FIBROSE FORENINGEN

Sommeren nærmer sig, og det gør også sommerferie. Her kan du se, hvornår Foreningens forskellige afdelinger er lukket pga. ferie. God sommer til dig. 

SKIMMELSVAMP PÅ RIGSHOSPITALET

Da personer med cystisk fibrose er sårbare overfor skimmelsvamp, deltog Cystisk Fibrose Foreningen i dag i dialogmøde med Rigshospitalets ledelse og følger hospitalets indsats med at bekæmpe skimmelsvamp med stor opmærksomhed. 

SE KORTFILMEN LUFTVEJE

Cystisk Fibrose Foreningen har været med til at støtte kortfilmen Luftveje, der er inspireret af en ung pige med cystisk fibrose. 

AKTIVT FRAVALG TIL ORGANDONATION GLÆDER

Folketinget har i dag stemt for SMV-Regeringens beslutningsforslag om aktivt fravalg som model for organdonation, som har været et mangeårigt ønske fra Cystisk Fibrose Foreningen. 

kvindelig forsker kigger i apparat

Tilmelding til NACFC kongresdeltagelse er åben

Frem til den 1. august kan du som forsker nu søge Cystisk Fibrose Foreningen om støtte til deltagelse i den Nordamerikanske Cystisk Fibrose Kongres (NACFC), der afholdes d. 26-28. september 2024 i Bosten.

TAK TIL NIELS HØIBY

Med stor taknemmelighed siger Foreningen tak til Niels Høiby, der ved Generalforsamlingen 2024 træder ud af Foreningens bestyrelse som repræsentant for Cystisk Fibrose Centeret på Rigshospitalet.  

NY NATIONAL UNDERSØGELSE AF PÅRØRENDE

En ny undersøgelse af pårørende i Danmark viser, at pårørende spiller en stor og vigtig rolle i et sygdomsforløb, men at også de pårørende selv har brug for støtte og hjælp, hvis ikke rollen som pårørende skal gå ud over egen trivsel og helbred. 

VI RINGER I ØJEBLIKKET TIL VORES MEDLEMMER

Hvis du oplever at få et opkald fra Cystisk Fibrose Foreningen, så er det rigtig nok. Vi ringer nemlig her i april til vores medlemmer og andre støtter af cystisk fibrose-sagen