Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Kampagner og events

Hos Cystisk Fibrose Foreningen synes vi, at det er vigtigt at sætte fokus på sygdommen. Udforsk vores kampagner og events, hvor vi spreder viden, skaber opmærksomhed og støtter dem, som er berørte af sygdommen.

Cystisk Fibrose Foreningens støtter en lang række af kampagner og events, hvor målet er at inspirere og informere omkring sygdommen. Udforsk de initiativer, hvor vi deler viden, skaber opmærksomhed og står sammen med dem, som er berørte af cystisk fibrose. Vi tror på, at bevidsthed og støtte er afgørende i rejsen mod at forbedre livet for dem, der lever med cystisk fibrose.

Her kan du se alle kampagner og events:

Organdonationskampagner

Hos Cystisk Fibrose Foreningen synes vi, at det er vigtigt at sætte fokus på vigtigheden af at tage stilling til organdonation. Det gør vi, fordi flere med cystisk fibrose på et tidspunkt får brug for en organtransplantation for at overleve.

Den gule organ-and

I forbindelse med den årlige organdonationsdag sætter Cystisk Fibrose Foreningen fokus på vigtigheden af at tage dialogen om organdonation i samarbejde med Dansk Center for Organdonation og en række andre patientforeninger.

Cruise for a Cure

Cruise for a Cure er en årlig begivenhed, der arrangeres af Harley Davidson Klubben Sjælland i samarbejde med amerikanerbiler-klubberne. Arrangementet har til formål at indsamle midler til forskning i cystisk fibrose.

Kristoffer med sin far

Hvad er cystisk fibrose?

I Danmark er der omkring 200 børn og 300 voksne med cystisk fibrose. Få et overblik over, hvad cystisk fibrose er, og hvad sygdommen indebærer. 

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

Om Cystisk Fibrose Foreningen

Cystisk Fibrose Foreningen er en stærk forening, som arbejder for et bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR