Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Persondata- og cookiepolitik

Cystisk Fibrose Foreningen er en privat sygdomsbekæmpende forening, der arbejder for alle med cystisk fibrose i Danmark og deres familier. Det gør vi konkret ved at yde støtte og rådgivning, arbejde for bedst mulig behandling og vilkår, informere om cystisk fibrose og udbrede kendskabet til sygdommen samt støtte forskning på området.

Når du som medlem af foreningen eller anonym bruger besøger Cystisk Fibrose Foreningens hjemmeside og evt. giver et bidrag, opretter medlemskab, søger legat eller andet, indsamler og behandler vi som dataansvarlig en række oplysninger.

Persondatapolitik – sådan behandler vi personoplysninger

Vi har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan vi behandler og videregiver personoplysninger. Derfor har vi vedtaget en persondatapolitik, hvor du blandt andet kan læse:

hvilke oplysninger vi indsamler
hvordan vi håndterer dine oplysninger
hvor længe vi opbevarer dine oplysninger

Læs vores persondatapolitik_opd. 2022

 

Cookies

Om foreningen

Foreningen arbejder for at udbrede kendskabet til cystisk fibrose, og formidler historier fra dagligdagen om livet med sygdommen. Her kan du læse alt fra foreningens arbejde med forskning, mærkesager til organisatoriske oplysninger og medlemsfordele. 

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR