Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Aktiviteter

Cystisk Fibrose Foreningen arrangerer en række kurser, arrangementer, events og online aktiviteter. Du finder alle aktiviteter her.

kvindelig forsker kigger i apparat

Tilmelding til ECFC kongresdeltagelse er åben

Frem til den 1. august kan du som forsker nu søge Cystisk Fibrose Foreningen om støtte til deltagelse i den Nordamerikanske Cystisk Fibrose Kongres (NACFC), der afholdes d. 26-26. september 2024 i Boston.

TEMAAFTEN 18 ÅR OG HVAD SÅ?

Foreningens Socialrådgiver Vibeke Larsen giver med denne spændende temaaften unge mellem 15-18 år og deres forældre et indblik i overgangen fra barn til voksen, når det gælder støttemuligheder og dialog med myndigheder. 

Familiekursus 2024

Deltag i årets Familiekursus for børnefamilier med et barn med cystisk fibrose og få en weekend fyldt med ny viden, netværk og erfaringsudveksling for både store og små. Årets Familiekursus sker i Middelbart på Fyn fredag d. 13. til søndag d. 15. september. 

TEMAAFTEN FOR VOKSNE

Få indblik i den nyeste forskning for voksne med cystisk fibrose, når sygeplejerske Malin Heiden fortæller om sit spændende forskningsprojekt om patientperspektiver med ny modulatorbehandling.

TEMAAFTEN FOR UNGE MED LÆGERNE

Få indblik i behandling, overgangen fra barn til voksen og de mange spørgsmål, du kan have som ung med cystisk fibrose, når lægerne fra Cystisk Fibrose Centeret i Aarhus holder ungeaften uden forældre. 

Hænder i fællesskab

GENERALFORSAMLING 2025

Deltag i Cystisk Fibrose Foreningens Generalforsamling d. 29. april 2025 kl. 18-20 online eller i Høje Taastrup og sæt dit præg på foreningen.