Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Start en indsamling

Kunne du godt tænke dig at starte din egen indsamling til fordel for Cystisk Fibrose Foreningens arbejde?

Skal du holde sølvbryllup, rund fødselsdag eller lignende, og ved du ikke, hvad du skal ønske dig? Vil du gerne cykle Danmark rundt, men mangler en god grund? Var dit nytårsforsæt at holde op med at spise slik, ryge eller bande, men kan du ikke rigtig finde motivationen frem? Så læs med her!

Du kan nemt og hurtigt oprette din egen indsamling til fordel for Cystisk Fibrose Foreningen. Du bestemmer selv, hvor meget du vil samle ind og hvor længe indsamlingen skal vare. De indsamlede midler går til Cystisk Fibrose Foreningens arbejde for bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.

Gode råd til din indsamling


Fortæl din historie

Når du opretter din indsamling, er det en god idé at skrive lidt om dig selv, hvorfor du har valgt at støtte Cystisk Fibrose Foreningens arbejde, og hvad din eventuelle tilknytning til cystisk fibrose er. Det er en god mulighed for at fortælle dit netværk, hvorfor du mener, at de bør støtte lige netop denne sag.

Tilføj et billede

Tilføj gerne et godt billede af dig, din familie eller andet, som du synes kunne være relevant for din indsamling. Det virker ofte mere fængende, når der er et billede, samtidig med at det gør din indsamling mere personlig.

Del din indsamling

Når du har oprettet din indsamling, kan du dele linket til din indsamling på e-mail, Facebook eller andre sociale netværk og på den måde opfordre familie, venner og bekendte til at støtte din indsamling. Jo flere medier du deler indsamlingen på, jo større chance er der for at få mange donationer.

Giv den første donation selv

Det er altid godt at gå foran som det gode eksempel og give den første donation selv. På den måde viser du også over for din familie, venner og kollegaer, at du tror på sagen, og at den er vigtig for dig.

Fortæl dit netværk hvordan det går

Når folk donerer penge til en sag, er det interessant for dem at vide, hvordan det går med den indsamling, som de har været med til at støtte. Derfor er det en god idé at dele succeshistorier og opdateringer på din indsamling med dit netværk. Det kan f.eks. være løbende opdateringer, hvor du fortæller, hvor meget der er indsamlet, og hvor langt du er fra at nå målet for din indsamling. Det kan måske endda inspirere nogle til at give et ekstra bidrag.

Det er også en god idé at give en afsluttende opdatering , hvor du takker dit netværk for deres støtte og fortæller, hvor meget der blev samlet ind i alt. Hvis du samler ind i forbindelse med et løb eller anden event, kan du også give en kort opdatering af, hvordan det er gået.

Om foreningen

Foreningen arbejder for at udbrede kendskabet til cystisk fibrose, og formidler historier fra dagligdagen om livet med sygdommen. Her kan du læse alt fra foreningens arbejde med forskning, mærkesager til organisatoriske oplysninger og medlemsfordele. 

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

Viden om

Cystisk fibrose er en arvelig og alvorlig multiorgansygdom, som påvirker mange af kroppens organer. Få det komplette overblik over cystisk fibrose og livet med sygdommen.

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR