Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Hvad bruger vi din støtte til?

Uanset om du støtter via en donation eller skriver Cystisk Fibrose Foreningen ind i dit testamente, så giver du en gave, der er med til at sikre en bedre fremtid for børn og voksne med cystisk fibrose.

Cystisk fibrose er en medfødt kronisk og livstruende sygdom, som påvirker flere af kroppens organer og udvikler sig gennem hele livet. Flere får på et tidspunkt brug for en organtransplantation for at overleve. Børn og voksne med cystisk fibrose bruger 1-3 timer om dagen på livsnødvendige behandlinger foruden indlæggelser og månedlige hospitalskontroller.

Forskning og nye behandlinger giver håb om bedre og længere liv

I dag er det kun halvdelen af alle med cystisk fibrose, som bliver mere end 46 år, men der sker hele tiden fremskridt i forskningen, og i de senere år er der udviklet markant bedre behandling, der giver håb om bedre og længere liv.

Din støtte eller arv kan skabe bedre og længere liv med cystisk fibrose

Når du donerer eller betænker Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente, er du med til at støtte forskningen og styrke håbet hos børn og voksne med cystisk fibrose og deres familie.

Din arv vil samtidig være med til at sikre, at Cystisk Fibrose Foreningen også i fremtiden kan tilbyde støtte og rådgivning om cystisk fibrose, skabe kendskab til sygdommen samt kæmpe for, at alle med cystisk fibrose tilbydes den bedst mulige behandling og de bedst mulige vilkår.

Vi er fritaget for arveafgift. Når du betænker os i dit testamente, går din gave derfor ubeskåret til foreningens arbejde for at skabe bedre og længere liv med cystisk fibrose.

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

Vi støtter forskning

Forskning er nøglen til ny og bedre behandling for børn og voksne med cystisk fibrose. Derfor støtter Cystisk Fibrose Foreningen hvert år dansk forskning i sygdommen.

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR