Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Støt os via arv

Når du opretter et testamente, kan du sikre dine nære og undgå misforståelser. Med et testamente har du samtidig mulighed for at betænke Cystisk Fibrose Foreningen med en gave, der rækker langt ind i fremtiden.

Der er en række informationer som du skal have, hvis du betænker Cystisk Fibrose Foreningen med din arv.

 • Vi er fritaget for arveafgift
  – Hele din gave går til foreningens arbejde for at skabe bedre og længere liv med cystisk fibrose
 • Giv dine arvinger mere, når du betænker Cystisk Fibrose Foreningen
  – Med 30% løsningen kan det i nogle tilfælde være en fordel for dine arvinger, når du betænker et velgørende formål
 • Få hjælp til advokatomkostningerne
  – Vi giver op til 5000 kr. i tilskud, når du betænker Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente. Tilskuddet er skattepligtigt.

 

Har du spørgsmål om arv og testamente?

Her på siden kan du finde information til dig, der overvejer at testamentere til Cystisk Fibrose Foreningen. Har du spørgsmål i forbindelse med dine overvejelser, er du også altid velkommen til at kontakte os på arv@cff.dk eller 43 71 43 44.

Hvordan kan du betænke Cystisk Fibrose Foreningen i dit testamente?

Et bestemt beløb eller genstand, en procentdel af arven eller hele din formue. Du kan skrive Cystisk Fibrose Foreningen ind i dit testamente på forskellige måder – alt efter om Cystisk Fibrose Foreningen skal arve alene eller sammen med andre personer og/eller organisationer.

Få gratis advokatrådgivning

Cystisk Fibrose Foreningen er gået med i arvesamarbejdet Det Gode Testamente for at hjælpe og støtte dig, der overvejer at betænke foreningen i dit testamente.

Oprettelse af testamente

Få hjælp til oprettelsen, når du betænker Cystisk Fibrose Foreningen.

Giv dine øvrige arvinger mere – lad os betale arveafgiften

I nogle tilfælde kan det ligefrem være en fordel for dine arvinger at dele med et velgørende formål. Se hvordan du kan gøre kagen større med 30% løsningen.

Spørgsmål og svar om arv og testamente

Hvilken advokat skal jeg vælge? Hvem skal underskrive testamentet? Hvor dyrt bliver det? Der er mange spørgsmål, der melder sig, når du skal skrive testamente.

Personoplysninger ved oprettelse af testamente

Vil du vide hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du betænker os i dit testamente? Her har vi beskrevet hvordan vi i Cystisk Fibrose Foreningen forholder os til dine oplysninger.

Om foreningen

Foreningen arbejder for at udbrede kendskabet til cystisk fibrose, og formidler historier fra dagligdagen om livet med sygdommen. Her kan du læse alt fra foreningens arbejde med forskning, mærkesager til organisatoriske oplysninger og medlemsfordele. 

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

 • Støt én gang
 • Støt fast
 • Bliv medlem

Viden om

Cystisk fibrose er en arvelig og alvorlig multiorgansygdom, som påvirker mange af kroppens organer. Få det komplette overblik over cystisk fibrose og livet med sygdommen.

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR