Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Positive oplevelser - uddelinger

Cystisk Fibrose Foreningens projekt ’Positive oplevelser’ handler om at skabe positive oplevelser for børn og voksne med cystisk fibrose i en til tider hård hverdag. Der uddeles gaver til børn og voksne, som kommer på de to Cystisk Fibrose Centre og der uddeles ‘Gode dage’ patientstøttelegater én gang om året.

De de forskellige legater og uddelinger Cystisk Fibrose Forening står for

Gode dage legat

Børn og voksne med cystisk fibrose og deres familier kan opleve svære sygdomsperioder. For at overkomme de svære perioder tales der ofte om, at der “samles på de gode dage”.

Camilla Nørbach, der har modtaget et gavekort, viser sit gavekort fra Cystisk Fibrose Foreningen

Gavekort

Cystisk Fibrose Foreningen uddeler gavekort til de unge og voksne patienter med cystisk fibrose på de to Cystisk Fibrose Centre på Aarhus Universitetshospital Skejby og Rigshospitalet, når de er indlagt i forbindelse med behandling.

Legetøj og slik

Cystisk fibrose er forbundet med en del besøg på hospitalet – dels fordi personer med cystisk fibrose skal til månedlige kontroller på et af de to Cystisk Fibrose Centre i Danmark, og dels fordi det kan være nødvendigt med indlæggelser, hvis man skal i behandling for en bakteriel infektion.

Bimle-bamser

Hos Cystisk Fibrose Foreningen har vi en maskot, der hedder Bimle. Bamsen uddeles til små børn med cystisk fibrose, så den kan følge børnene, når de er til undersøgelser på hospitalet.

Barn med maske

Brug os

Brug Cystisk Fibrose Foreningen. Vi har nemlig en lang række tilbud til dig.

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem
Forskning

Forskning

Forskning er nøglen til ny og bedre behandling for børn og voksne med cystisk fibrose.

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR