Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Online aktiviteter og netværk

Har du cystisk fibrose eller er du nær pårørende? Med vores online aktiviteter er der nem mulighed for samvær med andre i samme situation.

Fra ølsmagning til strikke-og hæklecafé. Vores online tilbud giver mulighed for samvær og fællesskab med andre, der har cystisk fibrose tæt inde på livet. Vi bestræber os på tilbyde et bredt udvalg af aktiviteter, så der er noget for enhver smag.

Sådan foregår det

Hvad end det er bagekurser i børnehøjde, ølsmagning, fysiske aktiviter eller fællesmiddage, der er på programmet afholdes vores online tilbud på mødeplatformen Zoom, hvor du møder værten/underviseren og øvrige deltagere via din pc eller tablet. Det eneste, du behøver for at være med, er en computer eller tablet med kamera, mikrofon, højtaler og en internetadgang.

Vi sender en gratis aktivitetspakke til arrangementet

Det er gratis at deltage i vores online tilbud for vores medlemmer. Når det er relevant for arrangementet, sender vi en aktivitetspakke med det, der skal bruges for at deltage i den enkelte aktivitet. Skal du f.eks. deltage i online strikke- og hæklecafé, sender vi garn, hæklenål/ strikkepinde og lidt lækkerier. Deltager du i en ølsmagning, sender vi en smagepakke og så videre. På bagekurserne vil der typisk være en række dagligvarer, du selv skal stå for, mens tyller, sprøjteposer, fondant, farver og andet særligt udstyr vil blive leveret fra os. Det vil fremgå af aktivitetsbeskrivelsen, hvis der er indkøb, du selv skal stå for.

Sådan tilmelder du dig

Vores online tilbud bliver løbende annonceret på Facebook og i aktivitetskalenderen på hjemmesiden. Tilmelding foregår via en online tilmeldingsformular. Du skal bruge dit brugernummer og pinkode, når du tilmelder dig. Du kan altid få oplyst dit brugernavn og pin ved henvendelse til sekretariatet på info@cff.dk.

Hvad kunne du tænke dig af online tilbud? Sådan tilmelder du dig

Vi finder løbende på nye tiltag og modtager gerne input – så har du en god idé, så send os en mail på info@cff.dk.

Billedcollage med en masse online aktiviteter

Kontakt vores socialrådgiver Vibeke Larsen

Få rådgivning inden for den sociallovgivning der gælder for personer med cystisk fibrose og forældre til børn med sygdommen. Tilbuddet er gratis for medlemmer. Telefontid tirsdage 17-19.

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR