Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Online temaaften med børnelægerne

Sæt kryds i kalender den 22. april 2024 kl. 19.30-21, når Hanne Vebert Olesen og Marianne Skov fra Cystisk Fibrose Centrene deler deres store viden om forskning og de nyeste behandlingsmuligheder for børn og unge med cystisk fibrose. 

Med hjælp fra børnelægerne fra de to Cystisk Fibrose Centre inviterer vi pårørende til et barn med cystisk fibrose til en spændende temaaften i børnenes tegn.

Du får med lægernes oplæg indsigt i den nyeste viden om forskning og behandling af børn og unge med cystisk fibrose. Du har også mulighed for at stille spørgsmål til lægerne.

Bemærk at målgruppen for foredraget er voksne.  

Aftenens vært er Cystisk Fibrose Foreningens socialrådgiver, Vibeke Larsen, og foredragsholderne er Hanne Vebert Olesen og Marianne Skov fra Cystisk Fibrose Centrene på henholdsvis Aarhus Universitetshospital og Rigshospitalet. 

 

Hvordan foregår det?

Arrangementet foregår online på Zoom mandag den 22. april 2024, kl. 19.30-21.00.

Husk at have tablet eller pc med kamera, mikrofon og internet-adgang klar, så I alle kan høre og se hinanden.

 

Sådan tilmelder du dig

Arrangementet er kun for medlemmer af Cystisk Fibrose Foreningen og gratis at deltage i.

Du skal bruge dit medlemsnummer og pinkode for at tilmelde dig. Kender du ikke dine login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på kontor@cff.dk.

Du tilmelder dig via nedenstående link

Tilmeld dig her!

Når du har tilmeldt dig arrangementet, får du tilsendt en e-mail med et weblink til arrangementet. Modtager du ikke denne, kan det skyldes, at du ikke har oplyst os din e-mailadresse i forbindelse med dit medlemskab. I så fald kontakt os på kontor@cff.dk 

Sidste frist for tilmelding er fredag den 19. april 2024. Der er et begrænset antal pladser, som går efter ’først til mølle’ princippet. 

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende.

Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.

Bliv medlem her!

Tid og sted

Dato: 22. april 2024 kl. 19.30-21.00
Sted: Online

Er du i tvivl?
Kontakt Rådgivningen

Få rådgivning inden for den sociallovgivning der gælder for personer med cystisk fibrose og forældre til børn med sygdommen. Tilbuddet er gratis for medlemmer. Telefontid tirsdage 17-19.

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem