Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Familiekursus 2024

Vær med i årets Familiekursus den 13-15 september og få masser af ny viden, råd og inspiration til livet med cystisk fibrose for hele familien. Vi har planlagt et spændende program for både store og små børn, nye og erfarne familier. Alle er velkomne og alle kan se frem til en udbytterig og hyggelig weekend.  

Cystisk Fibrose Foreningens årlige Familiekursus er for familier med et barn med cystisk fibrose i alderen 0-17 år. 

På Familiekurset får hele familien ny viden, råd og støtte til livet med cystisk fibrose. Og så er det en fantastisk mulighed for at møde andre børn og voksne i samme livssituation til fællesskab, støtte og erfaringsudveksling. 

Her kan du læse mere om Familiekurset generelt som medlemstilbud, og hvad du kan forvente.

TILMELD JER HER!

Et spændende program venter på Familiekurset 2024

På årets Familiekursus har vi planlagt et spændende program for familier med både store og små børn, nye familier og familier, der tidligere har deltaget.

Vi byder i 2024 bl.a. på oplæg med ergo- og traumeterapeut Lotte Lebahn målrettet forældre med små børn, mens psykoterapeut Lotte Palsteen er klar til at dele ud af sine erfaringer til forældre med teenagere. Det samme gør lægerne for Cystisk Fibrose Centrene. Og så vil psykolog Lotte Munkholm Højfeldt sætte fokus på mænd, kvinder og parforhold med et barn med alvorlig sygdom.

Så uanset om du har en lille baby eller en skøn teenager, er helt ny familie, eller har været med flere gange før, kan I som familie glæde jer til ny viden og oplevelser på årets Familiekursus. 

På Familiekurset er programmet inddelt for børn og voksne, ligesom der også er planlagt fælles familieaktiviteter. Børnene inddeles efter alder og vores erfarne og dygtige børnepassere sørger for masser af gode fælles oplevelser og aktiviteter for børnene. Forældre bydes på et program med dygtige foredragsholdere og fælles erfaringsudveksling mellem forældre, der kan give ny viden til hverdagen og familielivet.  

Du kan finde programmet for årets Familiekursus her.  Der tages forbehold for ændringer og det endelige program sendes alle deltagere inden kurset. 

 

Hvordan foregår det og hvad koster det?

Arrangementet foregår på Brogaarden på Fyn fredag den 13. september 2024 kl. 16 til søndag den 15. september kl. 14.

Alle familier får deres eget værelse, og vi forsøger så vidt muligt at opfylde alle ønsker til værelsesinddelinger og med stort hensyn til børnenes alder. 

Der er et deltagergebyr på 500 kr. for hver familie, ligesom I selv står for transport og transportomkostninger til og fra Familiekurset. Ellers er alt ophold, aktiviteter og forplejning hele weekenden betalt af foreningen. 

 

Sådan tilmelder I jer Familiekurset

Arrangementet er kun for medlemmer af Cystisk Fibrose Foreningen med et Familiemedlemskab.

Der er plads til 25 familier. Tilmelding er først-til-mølle, og er der fuldt booket, kan I komme på venteliste ved at skrive til kontor@cff.dk  

I skal bruge jeres medlemsnummer og pinkode for at tilmelde jer som familie. Kender I ikke jeres login-oplysninger, så er vi klar til at hjælpe på kontor@cff.dk.

I tilmelder jer via nedenstående link:

Tilmeld dig her!

Når I har tilmeldt jer Familiekurset, får du tilsendt en e-mail med kvittering for tilmelding. Modtager du ikke denne, kan det skyldes, at du ikke har oplyst os din e-mailadresse i forbindelse med dit medlemskab. I så fald kontakt os på kontor@cff.dk 

Sidste frist for tilmelding er den 21. juni 2024. Der er et begrænset antal pladser, som går efter ’først til mølle’ princippet. 

 

Bliv medlem i dag og få adgang til vores mange tilbud

Er du ikke allerede medlem, så meld dig ind i dag! Som medlem får du adgang til vores rådgivning og øvrige tilbud til dig, der selv har cystisk fibrose eller er nær pårørende.

Du støtter samtidig foreningens arbejde for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose.

Bliv medlem her!

Tid og sted

Dato: 13-15. september 2024
Sted: Middelfart, Fyn

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

Har du spørgsmål?
Kontakt Rådgivningen

Få rådgivning inden for den sociallovgivning der gælder for personer med cystisk fibrose og forældre til børn med sygdommen. Tilbuddet er gratis for medlemmer. Telefontid tirsdage 17-19.