Spring navigationen over og gå direkte til indhold

International cystisk fibrose awareness week

Den 20.-25. november er der International CF Awareness Week. Det markerer vi i Cystisk Fibrose Foreningen med en kampagne på de sociale medier og du er inviteret.   

17. november 2023

Kampagnen skal være med til at udbrede kendskabet til cystisk fibrose som sygdom samt til hverdagen med cystisk fibrose. Kampagnen indeholder både fakta om sygdommen samt personlige fortællinger om livet med cystisk fibrose.

Vær med til at give viden om cystisk fibrose

Fortæl hvad cystisk fibrose betyder for dig. Måske er du selv ramt. Måske har du har et barn med cystisk fibrose, eller det er din søster? Måske var det din ven i folkeskolen, der led af den alvorlige sygdom. Del dit budskab på dine sociale medier, for sammen skaber vi kendskab og forståelse til sygdommen og de livsvilkår, den medfører. 

Pynt dit profilbillede for cystisk fibrose

Vi opfordrer alle til at sætte vores Cystisk Fibrose Awareness Week-logo på deres profilbilleder på de sociale medier og dele vores budskaber for derigennem at vise deres støtte og opbakning til alle, der er berørt af cystisk fibrose.

Logoet finder du nederst på siden her, og du er velkommen til at gemme det på din egen computer eller telefon og bruge det til dine opslag om cystisk fibrose. 

Guide til at sætte logo på dit profilbillede

Det er slet ikke så svært at sætte Cystisk Fibrose Awareness Week logoet på dit profilbillede. Det kræver et billede af dig, logoet og computerprogrammet Paint, der findes på langt de fleste computere som standardprogram. Vi har lavet en lille guide til dig her. 

Tid og sted

Dato: uge 47, d. 20-26. november 2023
Sted: Hele Danmark

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem
Barn med maske

Brug os

Brug Cystisk Fibrose Foreningen. Vi har nemlig en lang række tilbud til dig.

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR