Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Endnu en flot indsamling i Billund Lufthavn

Mandag den 4. juli tog frivillig Ann Klausen og foreningens direktør Helle Ousted til Billund lufthavn for at tømme indsamlingsmontrer sammen med PA Lisbet Tønning fra Billund Lufthavn. Der var omkring 160 kilo sedler og mønter i forskellig valuta. Euro og de danske kroner er talt op, og der var for i alt 54.790,32 kr. Den øvrige valuta bliver talt op hos en mønthandler, og vi er spændte på resultatet. Det endelige beløb bliver fordoblet af Billund Lufthavn.

06. juli 2022

”Det er en stor fornøjelse at komme til Billund Lufthavn for at tømme montrerne”, siger foreningens direktør Helle Ousted og fortsætter:

”Samarbejdet med Billund Lufthavn er af meget stor betydning for det arbejde vi kan lave for børn med cystisk fibrose og deres familier, og samtidig er Billund Lufthavn med til at skabe opmærksomhed omkring cystisk fibrose, hvilket kommer alle med cystisk fibrose til gavn.”

Midlerne går blandt andet til at uddele Gode Dage Legater, online aktiviteter, familiekurser og gaver til børn med cystisk fibrose, når de er på hospitalet.

Mange tusinde tak til alle de rejsende som har doneret deres rejsevaluta, til Billund Lufthavn og til de to ansatte, som har indstillet Cystisk Fibrose Foreningen som modtager.

Indsamlingsmontrerne har stået i lufthavnen siden 2019, og det er anden gang, vi tømmer montrerne. første gang de blev tømt, var der indsamlet 92.600 kr. Det beløb fordoblede Billund Lufthavn.

PA Lisbeth Tønning fra Billund Lufthavn til venstre og frivillig Ann Klausen til højre.

Om samarbejdet med Billund Lufthavn

Indsamlingen er et led i et samarbejde mellem Billund Lufthavn og Cystisk Fibrose Foreningen, som har til formål at indsamle midler til aktiviteter for børn med cystisk fibrose og deres familier, samt at udbrede kendskab til cystisk fibrose generelt.

Samarbejdet gælder for 2019 til 2023, hvor der står indsamlingsmontrer i Billund Lufthavn, som de 2,8 millioner passagerer, der årligt ekspederes i lufthavnen, kan lægge penge i. Hvert år bliver de indsamlede penge gjort op, og det beløb fordobler Billund Lufthavn.

Billund Lufthavn vælger sine samarbejdspartnere ud fra medarbejdernes indstillinger, hvor det er et krav, at medarbejderne selv skal være berørt af den sag.

De penge, der bliver indsamlet i montrerne, og det beløb, Billund Lufthavn donerer, går til arbejdet med børn med cystisk fibrose og deres familier.

For at se videoen skal du tillade alle cookies på vores hjemmeside. Du kan ændre din cookieaccept her (klik på linket Ændring af samtykke).

 

Sammen skaber vi bedre og længere liv

Cystisk Fibrose Foreningen arbejder for bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose. Derfor støtter foreningen hvert år dansk forskning i cystisk fibrose og arbejder for bedst mulig behandling for både børn og voksne med cystisk fibrose. Vi tilbyder også støtte og rådgivning til personer med cystisk fibrose og deres pårørende.

Det kan vi kun takket være støtte fra privatpersoner, virksomheder og fonde. Vil du også hjælpe?

Skab bedre og længere liv - Giv et bidrag idag!

Start en indsamling

Kunne du godt tænke dig at starte din egen indsamling til fordel for Cystisk Fibrose Foreningens arbejde?

Hvad bruger vi din støtte til?

Uanset om du støtter via en donation eller skriver Cystisk Fibrose Foreningen ind i dit testamente, så giver du en gave, der er med til at sikre en bedre fremtid for børn og voksne med cystisk fibrose.

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR