Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Indsamlingseventen Lok Påskeharen Frem er tilbage

For tredje år i træk varmer vi op til påske med den virtuelle indsamlingsevent Lok Påskeharen Frem, hvor deltagerne spreder påskestemning, mens der samles ind til bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.

23. februar 2022

Så er der åbnet for tilmeldinger til dette års Lok Påskeharen Frem og vi er spændte på, om dette års deltagere får lige så travlt med at tegne, klippe og bygge påskeharer som sidste års deltagere, der sammen indsamlede 50.000 kr. Læs mere om sidste års seje deltagere her.

Vil du også være med til at skabe bedre og længere for børn og voksne med cystisk fibrose? Tilmeld dig og lok påskeharen frem – så sender vi et velfortjent påskeæg.Hvad er Lok Påskeharen Frem?


Lok Påskeharen Frem er en virtuel event for kreative sjæle i alle aldre, som har lyst til at sprede påskestemning og samle ind til en vigtig sag.

Deltagerne opretter en indsamling og kreerer en påskehare i takt med, at donationerne tikker ind. Hver påskehare skal bestå af en krop, et hoved, to ører, to forpoter, to bagben, to fødder. Hver gang der er indsamlet 50 kr. tilføjes en kropsdel. En færdig påskehare repræsenterer således en indsamling på 500 kr. til Cystisk Fibrose Foreningen. Hvordan påskeharen i øvrigt ser ud er op til den enkelte deltager. Den kan være klippet i karton, bygget af duplo-klodser eller tomme toiletruller, tegnet, filtet, hæklet – kun fantasien sætter grænser. Og har du lyst til at bygge flere harer, så fortsætter du blot indsamlingen:-)

Vi sørger for, at der kommer et påskeæg frem til alle deltagere, der kommer i mål med indsamlingen og får sendt en påskehare af sted.

Sådan deltager du


Vil du også være med til at skabe bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose, mens du spreder påskestemning blandt familie, venner og bekendte? Så se her hvordan du kommer i gang:

  1. Tilmeld dig eventen
  2. Opret din indsamling
  3. Del linket til din indsamling med din familie, venner og bekendte. Husk at fortælle, hvorfor du samler ind til Cystisk Fibrose Foreningen.
  4. Kreer din påskehare i takt med, at donationerne tikker ind.
  5. Tag et foto af den færdige påskehare
  6. Send det til alle, der har støttet din indsamling, med tak for bidraget og del det på de sociale medier med #lokpåskeharenfrem #cystiskfibrose

Hvornår foregår det?

Vi sender påskeæg ud i to omgange. Mandag d. 11. april sender vi ud til alle deltagere, hvis indsamling har rundet 500 kr., så de kan nyde påskeægget i påsken. Men man bliver selvfølgelig ikke snydt for påskeæg, hvis man først kommer i gang i løbet af selve påsken – første hverdag efter påske sender vi ud til de deltagere, der ikke nåede med i første udsending.

Der er åbent for tilmeldinger fra slutningen af februar frem til og med påske.

Det sker

Hvad er seneste nyt i forhold til cystisk fibrose, og er der arrangementer som kunne være interessante for dig? Det er bare lidt af det du får svaret på her.

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR