Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Lok påskeharen frem 2021

Seje deltagere, søde påskeharer og et flot indsamlingsresultat. Læs mere om årets indsamling her.

08. april 2021

Der blev indsamlet over 50.000 kr. til bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose til dette års “Lok påskeharen frem”, der går ud på sprede påskestemning, mens der samles ind til bedre og længere liv for alle med cystisk fibrose. Deltagerne opretter en indsamling og kreerer påskeharer i takt med, at der tikker donationer ind fra venner, familie og bekendte. For hver gang deltagerne har indsamlet 500 kr. kreerer de en påskehare og deler et foto på SoMe eller sender billedet direkte til deres støtter. Som tak for indsatsen sender Cystisk Fibrose Foreningen et påskeæg ud til alle deltagere, der får indsamlet 500 kr. eller mere.

Mød nogle af årets seje deltagere
Det gik over stok og sten med indsamlingen for flere af årets deltagere, der derfor fik travlt med saks, papir og limstift – nogle måtte endda indhente forstærkning. En af dem var Kristoffer på 5 år med cystisk fibrose, der sammen med mor, Henriette, var de første til at tilmelde sig dette års “Lok påskeharen frem”. Lillebror, Tobias, måtte også gribe saksen for, at de kunne følge med donationerne, der løb op i 6.000 kr., inden påsken var ovre. Nedenfor ses Kristoffer med et par af de flotte påskeharer.

 

 

Også hos hjemme hos Magnus på 3,5 år var der nok at tage sig til med en flot indsamling på 3.350 kr. Magnus ses her med storebror Oscar på 6 år. Magnus har selv cystisk fibrose, mens Oscar er rask bærer. Familien har været glade for at opleve så stor lyst fra familie og venner til at hjælpe Magnus og alle andre med cystisk fibrose.

 

 

Man kan sagtens deltage i “Lok påskeharen frem” uden selv at have cystisk fibrose. Årets største indsamling blev således oprettet af Line, der ikke selv har cystisk fibrose, men som samlede ind for sin niece, Tilde, og alle andre med cystisk fibrose. Tildes forældre vidste ikke, at Line havde oprettet indsamlingen, før donationerne begyndte at tikke ind. De blev både glade og rørte over den overvældende opbakning. Tildes storebror Victor og fætter Asger delte opgaven med at producere påskeharer. Og selv om de deltes om opgaven, var der rigeligt at tage sig til med en indsamling på over 13.000 kr.

 

Tusind tak til alle årets seje deltagere samt deres familie, venner og bekendte, som har støttet deres indsamlinger!

 

Vil du også samle ind til bedre og længere liv og få besøg af påskeharen?

Lok Påskeharen Frem 2022 er åbent for tilmelding.

Foreningens arrangementer

Cystisk Fibrose Foreningen afholder hvert år arrangementer, som patienter og pårørende kan deltage i. Arrangementerne gør ofte en stor forskel for foreningens medlemmer, og de giver gode muligheder for at skabe et netværk med andre familier, som er berørte af sygdommen.

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR