Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Manja deltager i SKRIDT FOR SKRIDT for sin datter og alle andre med cystisk fibrose – du kan også være med

I Svendborg er Manja Helgeby i fuld gang med sin indsamling op til eventen SKRIDT FOR SKRIDT den 17. september 2022. Sammen med de andre deltagerne samler hun ind i sit netværk til Cystisk Fibrose Foreningens arbejde med at skabe bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose. Sagen har stor personlig betydning for Manja.

26. august 2022

”Jeg deltager for min datter Alba på 6 år, der er født med cystisk fibrose, men også for alle andre der lever med denne frygtelige sygdom” fortæller Manja.

Hun vil gøre en forskel for personer med cystisk fibrose, og det har vist sig, at hendes netværk rigtig gerne vil hjælpe hende med det.

”Det er helt klart mit netværks fortjeneste, at budskabet bliver delt, samt at indsamlingen går så godt. Og det betyder hamrende meget at mærke den opbakning – mærke at dem omkring os vil os det godt. Og så handler det også for mig om at sætte fokus på, at der er andre sygdomme i verden end kræft, da det oftest er det man hører om, og det der til større indsamlingsshow bliver samlet vanvittigt store beløb ind til. Så jeg håber med min indsamling at kunne sprede budskabet om, at også mindre sygdomme fortjener opmærksomhed og støtte, og så håber jeg, at min indsamling kan gøre bare en lille forskel for både min datter og andre der lever med cystisk fibrose.” siger Manja.

Ligesom sidste år, deltager Manja sammen med sine to børn Alba og Conrad samt sin gode veninde og hendes to børn, og de kombinerer rask gang med cykel, løbecykel og klapvogn på en 3-5 kilometer lang rute.

Skal du også være med i SKRIDT FOR SKRIDT? Det er nemt og enkelt at deltage. Du får din helt egen indsamlingsside på vores platform, som du kan dele i dit netværk og du bestemmer selv distancen, om du vil løbe eller gå, om du vil gøre det alene eller sammen med et hold og hvor i landet du vil gå/løbe. SKRIDT FOR SKRIDT er nemlig en virtuel event med fælles start på Zoom den 17. september klokken 10.00.

Læs meget mere om eventen og om indsamling og tilmelding her.

 

Manja sammen med hele sit SKRIDT FOR SKRIDT-hold.

Aktiviteter

Cystisk Fibrose Foreningen arrangerer en række kurser, arrangementer, events og online aktiviteter.

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR