Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Nu kan du igen søge et Gode Dage Legat

Uanset om dit højeste ønske er en tur i Lalandia, en rejseoplevelse, en ny cykel eller noget helt andet, så er der nu igen mulighed for at få hjælp til at indfri drømmen. Ansøgningsfristen er den 30. oktober 2022.

26. september 2022

Børn og voksne med cystisk fibrose og deres familier kan opleve svære sygdomsperioder. For at overkomme de svære perioder tales der ofte om, at der “samles på de gode dage”.

Derfor uddeler Cystisk Fibrose Foreningen Gode Dage Legatet. Der kan søges legat til op til 10.000 kr., der gives til en hel eller delvis sponsorering af en selvvalgt positiv oplevelse eller ting.

Legaterne kan søges af børn og voksne med cystisk fibrose, og du søger om et Gode Dage Legat ved at udfylde et online ansøgningsskema, hvor du fortæller om, hvem du er og giver en god beskrivelse af din situation, og hvorfor du skal have legat. Ansøgerne bliver herefter vurderet af legatudvalget og alle ansøgere får besked senest i december 2022.

Gode Dage Legatet og Sportsrejselegatet er en del af foreningens projekt ’Positive oplevelser’, der handler om at skabe positive oplevelser for børn og voksne med cystisk fibrose i en til tider hård hverdag. Der uddeles legater 1-3 gange om året.

Læs mere om legatet og find ansøgningsskemaet her.

 

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR