Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Nu kan du støtte Cystisk Fibrose Foreningen, når du fylder tanken

Der er allerede mange måder, du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på. Og nu er der kommet endnu en mulighed. Nu kan du nemlig også støtte børn og voksne med cystisk fibrose, når du kører til og fra arbejde, i sommerhus eller på familiebesøg.

09. januar 2021

Cystisk Fibrose Foreningen har indgået en aftale med det danske energiselskab OK Benzin, så foreningen nu er blandt de gode formål, du kan støtte, når du tanker fremover – uden det koster dig en øre.

Sådan støtter du med 5 øre. pr. liter uden det koster dig ekstra
Aftalen er simpel. Når du opretter en profil i OK-appen – eller bestiller et benzinkort fra OK – og tilmelder den Cystisk Fibrose Foreningens sponsoraftale, så støtter du børn og voksne med cystisk fibrose med fem øre for hver liter, du tanker hos OK. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og energiselskabets forhandlere, der betaler støtten. Første gang du når op på 500 liter får foreningen en bonus på 200 kr.

Du finder OK-appen i App Store eller Google Play. Hvis du foretrækker at bruge benzinkort, kan du bestille det her.

Har du allerede et OK Benzinkort eller profil i appen, kan disse nemt knyttes til aftalen via ”Min OK” på www.ok.dk eller via ”Mig” i appen.

Har du også el og mobiltelefoni hos OK, kan du støtte 3 gange så meget
Foreningen får fem øre ekstra for den samme liter, hvis du samtidig køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis du også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan du støtte Cystisk Fibrose Foreningens arbejde med hele 15 øre, hver gang du tanker en enkelt liter brændstof.

Se andre muligheder for gratis at støtte Cystisk Fibrose Foreningen her.

 

Start en indsamling

Kunne du godt tænke dig at starte din egen indsamling til fordel for Cystisk Fibrose Foreningens arbejde?

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR