Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Nu kan du støtte Cystisk Fibrose Foreningen på Facebook

Det er blevet populært at oprette indsamlinger på Facebook i anledning af en fødselsdag. Flere og flere vælger gaverne fra og støtter istedet et godt formål. Og nu er Cystisk Fibrose Foreningen kommet med på listen over de velgørende organisationer, du kan vælge at støtte.

30. september 2021

Skal din næste fødselsdag være med til at skabe bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose? Det er heldigvis nemt og hurtigt at oprette en fundraiser på Facebook!

Sådan opretter du din egen Facebook Fundraiser til fordel for Cystisk Fibrose Foreningen

  1. Gå til https://www.facebook.com/fund/cystiskfibrose/
  2. Sæt et indsamlingsmål, vælg valuta og slutdato for indsamlingen. Du kan personliggøre din indsamling ved at tilføje et par ord om, hvorfor du samler ind. Du kan også uploade et foto.
  3. Tryk ”opret” – og din fundraiser er nu klar til at modtage donationer!

I Danmark er det kun legitime formål, der kan modtage støtte via Facebook


I Danmark er det kun foreninger og organisationer, der opfylder ligningslovens §8A og som er medlem af ISOBRO (Indsamlingsorganisationernes brancheorganisation), du kan samle ind til via Facebook Fundraiser. Det skyldes, at Facebook i Danmark er tilpasset den danske indsamlingslov, hvor man skal have tilladelse fra Indsamlingsnævnet for at kunne samle ind på lovlig vis.

Det betyder, at Facebooks brugere kan være 100% sikre på, at det er legitime formål, de kan støtte via Facebook Fundraiser.

 

Start en indsamling

Kunne du godt tænke dig at starte din egen indsamling til fordel for Cystisk Fibrose Foreningens arbejde?

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR