Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Over 80.000 kr. indsamlet til SKRIDT FOR SKRIDT den 17. september

Den 17. september 2022 løb indsamlingseventen SKRIDT FOR SKRIDT af stablen for anden gang. Op til dagen havde deltagerne samlet penge ind til foreningens arbejde for at skabe bedre og længere liv for børn og voksne med cystisk fibrose.

19. september 2022

Det var en fantastisk dag, som blev sat i gang på Zoom af Cystisk Fibrose Foreningens direktør, hvor mange af de super-engagerede deltagere var med.

Efter det online startskud vandrede og løb de omkring 80 deltagere i det meste af landet og sågar også i Norge. De fleste havde det gode vejr med sig, men et enkelt hold måtte gå turen i regnvejr – men med gejst og højt humør hos alle.

Overskuddet fra eventen vil indgå i foreningens arbejde til gavn for børn og voksne med cystisk fibrose og deres pårørende.

Tusind tak til alle deltagere og indsamlere og alle jer der har doneret til indsamlingerne. I er med til at skabe bedre og længere liv til børn og voksne med cystisk fibrose.

”Det var en fornøjelse at møde mange af deltagerne ved starten på Zoom og følge løbet via de mange beretninger og billeder, som vi modtog og delte på Facebook på dagen. Jeg er meget imponeret over det store engagement der er hos vores medlemmer i at samle ind til og bakke op om det vigtige arbejde med at skabe bedre og længere liv til børn og voksne med cystisk fibrose”, siger foreningens direktør Helle Ousted.


Deltagerne samledes om en fælles start på Zoom

Hvad bruger vi din støtte til?

Uanset om du støtter via en donation eller skriver Cystisk Fibrose Foreningen ind i dit testamente, så giver du en gave, der er med til at sikre en bedre fremtid for børn og voksne med cystisk fibrose.

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR