Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Podcasts om livet med cystisk fibrose

Nu kan du finde en række podcastafsnit om livet med cystisk fibrose her på hjemmesiden. Mandag, onsdag og fredag i uge 22 udkommer tre afsnit i podcastserien Tæt På, produceret af sygeplejerske Martin Sund. Tidligere har Radio Loud udgivet podcasten Ud af Mørket i syv afsnit.

31. januar 2021

På vores hjemmeside har vi samlet links til podcasts om livet med cystisk fibrose, så de er lige til at finde og lytte til.

Podcastserien Tæt På

Martin Sund kommer i sin podcastserie helt tæt på personer, der enten selv har alvorlige kroniske sygdomme eller er pårørende til nogle der har.

Han har mødt 26-årige Bent Oleander og på en gåtur i Århus taler de to åbent om livet med cystisk fibrose. Samtalen med Oleander er delt i to afsnit. Del 1 er udkommet i dag, mandag den 31. maj, og del 2 udkommer onsdag den 2. juni 2021.

Martin har også talt med Jeppe, som mistede sin søster, der havde cystisk fibrose, for ti år siden. Afsnittene med Jeppe udkommer mandag den 7. juni og onsdag den 9. juni 2021.

Podcasten Ud af Mørket

I podcasten Ud af Mørket fortæller Cris sin historie om at være kæreste med Cille, der havde cystisk fibrose – og om at miste hende.

Podcasten er delt op i syv afsnit og kommer gennem hele historien fra Cris og Cille mødte hinanden til efter hendes død, hvor Cris prøver at finde sig selv igen.

Find linkene til podcasts om livet med cystisk fibrose her.

 

Pjecer og bøger

Se alle pjecer og bøger fra Cystisk Fibrose Foreningen.

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR