Spring navigationen over og gå direkte til indhold

SKRIDT FOR SKRIDT – sæt det lange ben foran for bedre og længere liv med cystisk fibrose

Nyt, virtuelt indsamlingsevent skal sætte fokus på cystisk fibrose, mens der samles en hulens masse penge ind til bedre og længere liv for de børn og voksne, der lever med sygdommen. Se her, hvordan du kan være med.

30. juni 2021

Lørdag d. 18. september lyder startskuddet for første gang til Cystisk Fibrose Foreningen nye indsamlingsevent, SKRIDT FOR SKRIDT, hvor du selv bestemmer, om du vil løbe eller gå, hvor og hvor langt. Løbet afvikles virtuelt, så alle kan være med til at skabe bedre og længere liv med cystisk fibrose – skridt for skridt.

Sådan deltager du

  1. Tilmeld dig SKRIDT FOR SKRIDT. Du tilmelder via vores samarbejdspartner KriXrun, der står for salg af startpakker m.v. Startpakken koster 160 kr. + porto.
  2. Opret en indsamling. Når du har gennemført tilmeldingen, bliver der automatisk oprettet en indsamlingsside til dig på BetterNow. Du modtager aktiveringslink et par minutter efter tilmelding.
  3. Del siden med dit netværk, så de kan støtte din indsamling. Når du har aktiveret siden, kan du give den et personligt præg ved at indsætte et foto og skrive et par ord om, hvorfor du deltager og hvad dit netværks opbakning vil betyde for dig. Vi sender dig tips og tricks til din indsamling og kvitterer med forskelligt SKRIDT FOR SKRIDT grej i takt med den vokser.
  4. Deltag på løbsdagen. Planlæg din rute, så du er klar til at snøre løbesko eller vandrestøvler , når startskuddet lyder lørdag d. 18. september. Vi glæder os til at markere dagen på de sociale medier og fejre alle deltagere og donorer.

Tid

Dato: 18. september 2021

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR