Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Tania Pressler stopper dette efterår i CF-Centeret på Rigshospitalet

Tania Pressler, overlæge, dr.med., vælger dette efterår at nyde sit otium fra sit mangeårige arbejdsliv i hhv. BørneUngeKlinikken og Afdeling for Infektionssygdomme. For mange af vores medlemmer – både børn og voksne – er Tania Pressler et velkendt ansigt, der uden tvivl bliver savnet.

22. august 2023

Tania Pressler har igennem mange år været en helt central figur i forskningen og behandling af cystisk fibrose herhjemme og internationalt, ikke mindst som leder af CF-Centeret på Rigshospitalet. Her har hun delt tiden mellem BørneUngeKlinikken og Afdeling for Infektionssygdomme, så både børn og voksne har nydt godt af Tania Presslers store viden om sygdommen og indsats for patienter og pårørende.

Også for Cystisk Fibrose Foreningen har Tania Pressler været en stor opbakning til foreningens organisatoriske arbejde og vores indsatser for at sikre et længere og bedre liv med cystisk fibrose. Det har bl.a. deltagerne på vores Familiekurset fået gavn af – og det vil de såmænd også i år, når Tania Pressler giver et indblik i den nyeste forskning og behandling for årets deltagere.

For selvom det bliver et farvel til det daglige arbejde i CF-Centeret, er det altså ikke farvel til cystisk fibrose, forskningen og de mennesker, der er ramt af den alvorlige sygdom. Vi er utrolig glade for, at Tania Pressler fortsat vil dele ud af sin store viden, erfaring og engagement.

Har du eller dit barn lyst til at sende en hilsen, et billede, en tegning eller noget helt andet til Tanias Pressler, så send det på mail til Christine Dahl senest d. 28/8 på christine.hoejte.dahl@regionh.dk, der sørger for at give din/jeres hilsen godt videre til Tania.

OBS: Pga. begrænset plads og smittefare er Tania Presslers afskedsreception i CF-Centeret på Rigshospitalet i september et lukket arrangement.

Vi deltager i afskedsreceptionen fra foreningens side med et stort og varmt TAK for hendes mangeårige indsats for mennesker ramt af cystisk fibrose.

 

Nyheder

Her kan du læse aktuelle nyheder, pressemeddelelser og meget mere fra Cystisk Fibrose Foreningen.

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR