Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Velfortjente påskeæg til to seje fætre

Vi har sendt påskeæg ud til de to seje fætre, Asger og Victor. Drengene deltager nemlig i det virtuelle indsamlingsevent Lok Påskeharen Frem, hvor de spreder påskestemning, mens de samler ind til bedre og længere liv for Victors lillesøster, Tilde, og alle de andre med cystisk fibrose.

26. marts 2021

Lok påskeharen frem er en sjov og hyggelig måde at samle ind på. For hver indsamlede plovmand kreerer deltagerne en påskehare. Og med knap 12.000 kr. indsamlet har Asger og Victor fået travlt med saks, papir og limstift.

Det var Tildes moster, Line, der oprette indsamlingen. Tilde og Victors forældre, Esben og Lene, vidste ikke, at hun havde oprettet den, før donationerne tikkede ind, men de er glade og rørte over den støtte, der er kommet ind, fortæller Esben og tilføjer:

“Indtil videre har vi ikke brugt Cystisk Fibrose Foreningens tilbud så meget endnu. Men når Tilde bliver lidt ældre, så er jeg sikker på, at det bliver en stor støtte for hende at kunne bruge foreningens muligheder, men i mindst lige så høj grad at møde andre unge med CF. De små stykker legetøj, bamser eller vingummi poser, som man får fra Foreningen, når man er til undersøgelser på Skejby er også altid en stor hjælp, og det gør altid dagen lettere for Tilde. Derfor betyder det også noget for os at støtte det store arbejde, som foreningen gør for andre med CF, hvis hverdag er meget plaget af sygdommen.

 

Vil du også være med OG få et velfortjent besøg af påskeharen?

Kender du et barn, der kan lide at være kreativ og har lyst til at samle ind til en vigtig sag – så er det bare med at få oprettet en indsamling! Vi kvitterer med et påskeæg, når der er indsamlet 500 kr.

 

Sådan gør du:

  1. Opret din indsamling her.
  2. Del linket til din indsamling med din familie, venner og bekendte, så de kan støtte din indsamling.
  3. Kreer din påskehare, når donationerne begynder at tikke ind. Når du har indsamlet 500 kr., kan du lave din påskehare færdig.
  4. Tag et foto af din påskehare.
  5. Send det til dem, der har støttet din indsamling med tak for bidraget og del det på sociale medier!


Har du lyst til at lave flere påskeharer, så fortsætter du bare indsamlingen.

Start en indsamling

Kunne du godt tænke dig at starte din egen indsamling til fordel for Cystisk Fibrose Foreningens arbejde?

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR