Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Få gratis advokatrådgivning

Cystisk Fibrose Foreningen er gået med i arvesamarbejdet Det Gode Testamente for at hjælpe og støtte dig, der overvejer at betænke foreningen i dit testamente.

Det Gode Testamente er et samarbejde mellem 46 velgørende organisationer med forskellige indsats- og interesseområder. Organisationerne i samarbejdet arbejder i fællesskab for, at flere bliver opmærksomme på muligheden for at tilgodese velgørende formål i deres testamente.

Du kan læse om arvesamarbejdet, finde fakta om arv og testamente samt teste din viden om arveloven på Det Gode Testamente her.

Få gratis råd og vejledning

Har du spørgsmål til oprettelse af testamente eller blot behov for et godt råd, kan vi via Det Gode Testamente tilbyde dig en gratis – og helt uforpligtende – indledende rådgivning af en advokat fra Danske Arveretsadvokater eller Danske Familieadvokater, som samarbejder med Det Gode Testamente. Du vælger selv om rådgivningen skal ske på mail eller telefon. Få gratis råd og vejledning af en advokat via Det Gode Testamentes advokatnetværk her.

Har du spørgsmål om arv og testamente?

Her på siden kan du finde information til dig, der overvejer at testamentere til Cystisk Fibrose Foreningen. Har du spørgsmål i forbindelse med dine overvejelser, er du også altid velkommen til at kontakte os på arv@cff.dk eller 43 71 43 44.

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR