Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Gavekort

Cystisk Fibrose Foreningen uddeler gavekort til de unge og voksne patienter med cystisk fibrose på de to Cystisk Fibrose Centre på Aarhus Universitetshospital Skejby og Rigshospitalet, når de er indlagt i forbindelse med behandling.

Gavekortene gælder til gavekortet.dk, hvor det kan omsættes til gavekort til en bestemt butik, webshop, restaurant, oplevelse m.m. Vi håber, at gavekortet kan bidrage til at gøre hospitalsopholdet mere positivt eller til at give en positiv oplevelse efterfølgende ovenpå hospitalsindlæggelsen. Personalet på de to Cystisk Fibrose Centre fortæller, at gavekortene vækker stor glæde, når de bliver uddelt til de indlagte.

En hilsen fra en modtager af et gavekort

Camilla Nørbach, der har modtaget et gavekort, har sendt os følgende hilsen:

Tusind tak for gavekortet. Sikke en fantastisk dejlig overraskelse at blive vækket med på stuen. Gavekortet skal bruges i Matas. Efter en indlæggelse er det dejligt at kunne blive forkælet med produkter derfra, så man ser lidt frisk ud igen. Tak.
Camilla Nørbach som har modtaget et gavekort fra Cystisk Fibrose Foreningen

En del af vores projekt omhandlende "Positive oplevelser"

Gavekortene er en del af foreningens projekt ’Positive oplevelser’, der handler om at skabe positive oplevelser for børn og voksne med cystisk fibrose i en til tider hård hverdag. Der uddeles gaver til børn og voksne, som kommer på de to Cystisk Fibrose Centre og ‘Gode dage’ legater én gang om året.

 

Barn med maske

Brug os

Brug Cystisk Fibrose Foreningen. Vi har nemlig en lang række tilbud til dig.

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR