Spring navigationen over og gå direkte til indhold

Podcast om livet med cystisk fibrose

I disse podcasts kan du høre gribende fortællinger fra personer, der lever med cystisk fibrose og fra pårørende til personer med cystisk fibrose.

I to forskellige podcasts om livet med cystisk fibrose kommer du helt tæt på tre personer der enten selv har cystisk fibrose eller er pårørende til en med cystisk fibrose.

Podcastserien Tæt På

Denne podcast produceres af Martin Sund, som er sygplejerske og ved siden af formidler personlige historier fra personer, der har en sygdom eller er pårørende. Find Podcasten Tæt På´s Instagramprofil her.

I tre afsnit af podcastserien Tæt På interviewer Martin Sund to personer, der begge har cystisk fibrose tæt inde på livet. Oleander på 26 har selv cystisk fibrose og Jeppe mistede sin søster, som havde cystisk fibrose, for 10 år siden. Hør podcastene på Spotify her:

Tæt På – Cystisk Fibrose – Jeppe del 1

Tæt På – Cystisk Fibrose – Jeppe del 2

Jeppe 

Oleander

Ud af mørket

I podcastserien Ud af Mørket møder du Cris, som i 2019 mistede sin kæreste Cille, der havde cystisk fibrose.

Her fortæller han hele historien om dengang han mødte Cille, om deres kærlighedshistorie, om at stifte familie, om at miste hende og om hans vej ud af mørket igen. Podcasten er opdelt i syv afsnit, og du kan høre dem allesammen på Radio Loud her:

Ud af mørket

Mød også Cris i denne video, hvor han fortæller om at miste sin kæreste – og moren til sit barn:

Cris fortæller sin historie som pårørende i podcasts om livet med cystisk fibrose.

 

Læs artikler med personlige historier om livet med cystisk fibrose her.

Kontakt vores socialrådgiver Vibeke Larsen

Få rådgivning inden for den sociallovgivning der gælder for personer med cystisk fibrose og forældre til børn med sygdommen. Tilbuddet er gratis for medlemmer. Telefontid tirsdage 17-19.

Støt os

Du kan støtte Cystisk Fibrose Foreningen på flere måder:

  • Støt én gang
  • Støt fast
  • Bliv medlem

MÆRKESAGER VI ARBEJDER FOR